Faceti o programare la clinica noastra

Despre noi

 

Dotari

Este important ca expertiza specialistilor sa fie intotdeauna insotita de mijloacele tehnice necesare, pentru a conferi serviciilor prestate calitatea superioara pe care toti ne-o dorim. Folosind tahnologie si materiale de calitate, verificate si certificate, putem obtine, cu mai multa siguranta, rezultatele scontate. De asemenea, toate aceste noutati aparute in domeniul nostru de activitate sunt orientate spre a usura atat munca practicianului, cat si pentru a fi mai usor suportate, in fapt, pentru a fi cat mai putin traumatizante pentru pacient.

Pornind de la aceste considerente, am investit in echiparea clinicii noastre stomatologice cu echipamente si materiale dintre cele mai noi si mai performante, comandate la producatori de top din domeniu.

  • Unit-uri dentare Athos A3 Plus in ambele cabinete, ce confera confort pacientilor si o buna functionalitate si ergonomie pentru personalul medical. Unit-urile sunt comandate din Italia si sunt recomandate ca fiind printre cele mai fiabile tipuri de unit-uri stomatologice folosite in prezent.
  • Aparat de radiologie dentara Kodak 2200, unul dintre cele mai performante tipuri existente pe piata, ce ofera o acuratete deosebita pozelor radiologice, folosind un grad de iradiere cu 25% mai mic decat alte aparate destinate acestui scop. Radiografia dentara are calitate superioara si presupune riscuri scazute de iradiere.
  • Micromotorul VDW GOLDeste de un real ajutor in cazul tratamentelor de canal dentar. Acest tip de tratamente necesita o precizie sporita, precum si indemanare si rapiditate din partea practicianului, iar aceasta tehnologie ofera garantia reusitei 100%, in combinatie cu radiografia efectuata cu mare acuratete.
  • Acele rotative Ni-Ti sunt perfecte pentru a completa tabloul unui serviciu medical de tratare a canalelor dentare cu o reusita maxima. Tratamentul este mult mai rapid si mai putin costisitor, atat ca timp, cat si ca pret, tot procesul fiind efectuat de specialisti in cabinetele clinicii noastre.
  • Lampa de polimerizare Starlight Pro este indispensabila in cazul folosirii plombelor din compozit. Polimerizarea este procesul prin care materialul compozit este trecut din stare semisolida, in stare solida. Folosim unul dintre cele mai bune tipuri de compozit existente pe piata, compozitul Gradia Direct.
  • Autoclavul SterilCave 24B se afla in topul gamei de aparate de sterilizare, proces caruia ii acordam o atentie deosebita. Sterilizarea se efectueaza dupa fiecare folosire a instrumentarului, cu respectarea stricta a normelor si standardelor existente, precum si cu maxima responsabilitate din partea personalului.
  • Pentru implantologie am achizitionat, de asemenea, unele dintre cele mai performante tehnologii, furnizate de fiziodispenserul Aseptico AEU-6000, precum si implanturi tip AlphaBio, unul dintre cele mai apreciate tipuri de implant la ora actuala, care ofera un raport pret-calitate excelent.
 
 

Cine suntem?

Tur virtual

Suntem o echipa tanara, formata din specialisti bine pregatiti, care beneficiaza de formare continua, precum si de materiale si tehnologii actuale de cea mai buna calitate. Suntem pasionati de ceea ce facem si ne dorim ca rezultatul muncii noastre sa se faca remarcat in zambetul pacientilor nostri.

Obiectivul nostru principal este ca fiecare beneficiar al serviciilor stomatologice prestate de specialistii clinicii noastre sa revina cu toata increderea atunci cand se confrunta cu probleme de natura stomatologica.

Va invitam sa va adresati specialistilor nostri, pentru a va convinge de calitatea serviciilor noastre!

Echipa medicala

 

Dr. Durbac
medic primar stomatologie

Absolvent: UMF Bucuresti, promotia 2007
Master:.......
Specializari:......
Competente: stomatologie generala, ortodontie, etc
Experienta profesionala:.....

Dr. Xulescu
medic primar stomatologie

Absolvent: UMF Bucuresti, promotia 2007
Master:.......
Specializari:......
Competente: stomatologie generala, ortodontie, etc
Experienta profesionala:.....

Popescu Dorina
asistent medical stomatologie

Absolvent: Scoala Postliceala ...., promotia 2007
Specializari:......
Competente: ......................
Experienta profesionala:.....

Popescu Ioana

Absolvent: Scoala Postliceala ...., promotia 2007
Specializari:......
Competente: ......................
Experienta profesionala:.....