Faceti o programare la clinica noastra

Pentru ca ne dorim ca pacientii nostri sa fie mereu multumiti, nu doar de calitatea produselor, conditiilor si serviciilor de care beneficiaza in cadrul clinicii noastre, ci si de preturile pe care le practicam, incercam sa facem oferta noastra si mai atractiva, printr-o serie de oferte speciale si promotii.

Avand in vedere ca si noi, la randul nostru, beneficiem de o serie de reduceri din partea furnizorilor de materiale si produse stomatologice, suntem in masura sa transmitem mai departe acest lucru si sa oferim reduceri substantiale la unele dintre manoperele stomatologice practicate.

Promotie "Implant dentar"
Pret: 300 EURO

In perioada 15 Octombrie - 15 Decembrie 2014 va oferim preturi promotionale pentru implanturi dentare. Implantul dentar este o mica piesa din titan, care se introduce in osul maxilar sau mandibular, avand rol de a sustine elementele de protetica dentara (coroane, proteze, etc). Este o solutie revolutionara, mult mai durabila decat alte solutii de refacere a danturii si care poate oferi o satisfactie mult mai mare din punct de vedere al aspectului si functionalitatii.

Oferta noastra include urmatoarele:

  • Consultatie + plan de tratament medic specialist implantolog;
  • Interventia chirurgicala, surub de acoperire, bontul de vindecare;
  • Reducere de pana la 50% pentru interventii de sinus lift sau aditie osoana;
  • Descoperire implant si inserare bont de vindecare la 4 luni;
  • Discount de 10% pentru minim 3 implanturi;
  • Posibilitatea de a plati in rate prin Card Avantaj sau StarBT;
  • Certificat de calitate (produs in UE de un producator de top in domeniu) si garantie stomatologica (pe viata) pentru fiecare implant in parte.

Promotie "Albire dentara"
Pret: 480 lei.

Albul stralucitor al dintilor este un deziderat al tuturor, insa majoritatea omenilor nu beneficiaza de acest aspect in mod natural. Exista numerosi factori care pot afecta coloratia dintilor, atat factori interni, ce tin de starea generala de sanatate a fiecaruia, cat si factori externi, precum consumul anumitor alimente, o igiena dentara defectuoasa, fumatul, etc.

In perioada 15 Octombrie - 15 Noiembrie 2014 oferim tuturor celor interesati posibilitatea de a beneficia de procedura de albire a dintilor la pretul de numai 480 RON, adica de o reducere de 40% fata de pretul de lista.

Aceasta promotie include urmatoarele: